Ford szerviz és bontó
Teljeskörű biztosítási ügyintézéssel
Cím: Budapest XX. kerület, Nagykőrösi út 167.
Telefon: +36-70/254-1407
Menü

Rövid Bemutatkozás!

Varga András
Varga András vagyok, a KI-VA-CAR Ford Focus Szakszerviz tulajdonosa. Tanulmányaimat többek közt az Eötvös József Szakképző Iskola (Seregélyes) és az Ybl Miklós Szakközépiskola (Székesfehérvár) autószerelő szakon végeztem. Szervizünk 1998-tól Ford típusú személygépkocsik javításával és alkatrészeik értékesítésével foglalkozik.

Egyéni vállalkozóként kezdtem, majd BT-t alapítottam és 2009-től KI-VA-CAR Kft. néven állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.

Megtelt az udvar.
A Székesfehérvári és a Dunaújvárosi Ford márkaszervizek összes célszerszámát, gépeit, technikai eszközeit, továbbá a karosszéria javítással kapcsolatos berendezéseit felvásároltuk és ezen eszközöket a mai napig a munkánk során használjuk. Számos célszerszámot továbbfejlesztettünk, így a javításokra fordítandó idő jelentősen lerövidült. Például egy bonyolultabb vezérlés csere, ami korábban akár 4 munkaórát is igénybe vett, ma a modern szerszámainkkal 2,5-3 munkaóra alatt megoldjuk.

Ezt imádom!
Munkánk során a Ford alább felsorolt típusaira specializálódtunk, közülük a Focus kiemelkedő szerephez jutott tevékenységünkben. Munkatársaink jól képzett szakemberekként kerültek alkalmazásra, kiemelkedő ismereteket szereztek és gyakorlatra tettek szert ennek a típusnak javításában.

Sok a munka.
Vállalunk szinte minden javítást, ami akár a totálkáros állapottól a javított jármű kulcsátadásáig terjed. Motorfelújítást szinte havi rendszerességgel végzünk akár úgy, hogy az alapmotor nem is kerül kiszerelésre. Az elmúlt évek folyamán a Focusok javítása terén rengeteg tapasztalatra és ismeretre tettünk szert; lassan elmondhatjuk, hogy nálunk nincs lehetetlen.