Ford szerviz és bontó
Teljeskörű biztosítási ügyintézéssel
Cím: Budapest XX. kerület, Nagykőrösi út 167.
Telefon: +36-70/254-1407
Menü

Teljeskörű biztosítási ügyintézés

Ford Focus javítása

Vállaljuk gépkocsija javítását - beleértve a biztosítótársaságoknál szükséges teljes körű ügyintézést is.

A biztosítási ügyintézés menete:

Első lépés a kárbejelentés, amit minden esetben az ügyfél intéz. Az ügyfél meghatározza a kárfelvétel helyét és idejét, majd azt egyezteti a biztosítóval.

Például ha Ön márkaszervizben kívánja javíttatni a gépkocsit, de ott nem felelnek meg az összegek vagy esetlegesen a túlszámlázott gyári új alkatrészek miatt véletlenül totálkárba számolják a gépkocsit, ekkor ön eldöntheti, hogy eladja-e roncsként a gépkocsit vagy megkeres minket. Mi ekkor újraszámoljuk a teljes káranyagot. Átszámolás során az új kalkulációval igyekszünk azt elérni, hogy a ráfordítandó összeg beleférjen a javítási keretösszegbe. Nálunk lehetőség van arra, hogy akár új utángyártott vagy bontott minőségi alkatrészekkel kalkuláljunk és Németországból, Lengyelországból kedvezményesen és számlával igazoltan beszerezhessük akár a teljes légzsák rendszert is (ami a gyári újnak pontosan a felébe kerül, de biztonságtechnikailag 100%-os és hibátlan minőségű). Ezzel százezres nagyságrendű összegek megtakarítása válik lehetségessé, ami az önrészt illetően igen lényeges.

A kárfelvétel és az esetleges pótszemle az érintett biztosító honlapjáról történő hivatalos meghatalmazással már az ön által kijelölt szervizben történik. Amint megtörtént a kárfelvétel, elkészítjük a kárszámítást és azonnal továbbítjuk a biztosítóhoz valamint az Ön részére. Amint a biztosító elfogadja, azaz jóváhagyja a kárszámítást, a javítás azonnal meg lehet kezdeni.

Rövid határidővel, kiváló szakemberekkel és minőségi munkával állunk az ön rendelkezésére.

Akár a kis- akár a nagyjavítást nyugodtan ránk bízhatja. Az autófényező minőségi munkát köteles végezni és ha szükséges, a teljes autót átpolírozza, hogy a frissen javított részek ne üssenek el árnyalatban az eredeti, esetlegesen már matt részektől. Amennyiben igény van rá, az egyéb előforduló, de nem az aktuális kárral összefüggő apró sérüléseket, karcolásokat, horpadásokat is bele tudjuk kalkulálni a javítási összegbe.